מגוון סוגי השוקולד – שוקולד ללא סוכר – שוקולד לאפייה – שוקולד לבישול

אלמנדוס מייבאת שוקולד גולמי לאפייה משני חברות אירופאיות: NATARA  מספרד וחברת LUBECA המספקת שוקולד גורמה איכותי מגרמניה . השוקולד מגיע כחומר גלם במגוון צורות ובמגוון רחב של אחוזי מוצקי קקאו ומקל מאד על מסעדות וקונדיטוריות לעשות בו שימוש יעיל. אם אתם מחפשים שוקולד לאפייה, שוקולד ללא סוכר, שוקולד לבישול, שוקולד גולמי או לכל מטרה, תוכלו למצוא כאן את כל האינפורמציה.

שוקולד לאפייהשוקולד לבישולשוקולד ללא סוכרשוקולד גולמי

 

LUBECA מטבעות שוקולד גורמה: 

  • שוקולד מריר 55% מוצקי קקאו.
  • שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו, מזן פולי קקאו מובחרים ghana.
  • שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו, מזן פולי קקאו מובחרים ghana.
  • שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו , מזן פולי קקאו trinidad מוצר באיכות גבוהה מאוד.
  • שוקולד לבן 33% מוצקי קקאו .
  • שוקולד חלב 38% מוצקי קקאו.

 

בלוק שוקולד לאפייה ולציפוי – LUBECA:

  • שוקולד חלב בלוק 35.5% מוצקי קקאו
  • שוקולד לבן בלוק 33% מוצקי קקאו
  • שוקולד מריר בלוק 55% מוצקי קקאו .
  • שוקולד מריר 72% מוצקי קקאו מזן פולי קקאו נבחר trinidad .

 

שוקולד אגוזים – ג'אנדויה:

שוקולד ג'אנדויה – שוקולד אגוזים מגיע בצורת נטיפים ( שוקולד צ'יפס ) ומגיע בצורת בלוק, מוצר איכותי מאוד .

 

מטבעות שוקולד של חברת NATRA:

  • שוקולד מריר 44% מוצקי קקאו.
  • שוקולד מריר 50% מוצקי קקאו.
  • שוקולד מריר 55% מוצקי קקאו.
  • שוקולד לבן 30% מוצקי קקאו .
  • שוקולד לבן 23% מוצקי קקאו.
  • שוקולד חלב 34% מוצקי קקאו .

a

שוקולד צ'יפס של חברת NATRA:

  • שוקולד צ'יפס מריר 6000 יח' בק"ג .
  • שוקולד צ'יפס מריר 9000 יח' בק"ג.
  • שוקולד צ'יפס לבן 9000 יח' בק"ג .
  • שוקולד פנינים מריר 22000 יח' בק"ג..
  • שוקולד פנינים לבן 22000 יח' בק"ג .
  • שוקולד פנינים חלב 22000 יח' בק"ג .

כמות היחידות מעידה על גודל המוצר . ככל שישנם יותר יח' בק"ג כך המוצר קטן יותר .

המוצר עמיד באפיה , מדור בשוקולד אמיתי ולא תחליפים כמו צמקאו.

 

שוקולד דיאטטי ללא סוכר NATRA:

  • שוקולד מריר ללא סוכר 61% מוצקי קקאו.
  • שוקולד חלב ללא סוכר 34% מוצקי קקאו.
  • שוקולד לבן ללא סוכר 29.3 מוצקי קקאו .

 

המוצרים שאנו מיבאיים נבחרו בקפידה תוך כדי התיעצות בטובי אנשי המקצוע בארץ ובחו"ל . אנו מעורבים ומשפיעים על תהליך ייצור השוקולד מתחילתו ועד להיווצרותו כשוקולד חומר גלם .

אלמנדוס שמה לעצמה למטרה לייבא מוצרי פרימיום איכותיים שיתנו ערך מוסף כחומר גלם לאפייה וכל זאת על מנת להקנות ללקוח מוצר איכותי לאפייה ולייצור.

lubeca – http://www.lubeca-marzipan.de

natra cocoa – http://www.natra.es/natraus.html

 

המשך לצפייה במגוון השוקולדים שלנו בחנות:

  • שוקולד מריר

    שוקולד מריר

  • שוקולד חלב

    שוקולד חלב

  • שוקולד לבן

    שוקולד לבן