נוגט – מחית פרלינה

אלמנדוס מייבאת מחית נוגט מחברת LUBECA , מדובר במחית  ביחס של 50% אגוזי לוז ו 50% סוכר . הנוגט מוכרת גם בשמה המקצועי מחית פרלינה או קרם נוגט, המחית משמשת למילויים של טראפלס , מילוי של פרלינים או לעבודה עם שוקולד לאפייה , תערובות גאנש לעוגות ומוסים . ממחית נוגט  ניתן גם להכין שוקולד אגוזים או בשפה המקצועית ג'אנדויה . על ידי הוספת שוקולד למחית  מייצרים את הג'אנדויה. לאחרונה הכנסנו מוצר חדש מחית  שקדים ביחס של 50% שקדים 50%% סוכר , מוצר מדהים ויכותי מאוד מיוצר לאחר שהשקדים עוברים קליה קצרה .

אז למה אתם מחכים? בחרו את מחית הנוגט המתאימה לכם.