מתכון עוגת טארט שוקולד עם מקלות וניל

טארט שוקולד עם מקלות וניל

מתכון מעולה של עוגת טארט שוקולד בעלת ארומה מיוחדת בשילוב שוקולד מריר איכותי 60% ומקלות וניל, טעמנו והתלהבנו, מומלץ מאד.

| קל | כשרות כשר חלבי
מצרכים

מצרכים ל-2 עוגות בתבנית בקוטר 26 ס"מ

500 גר' שוקולד מריר 60%
500 גר' חמאה
600 גר' סוכר
2 מקלות וניל  – לרכישה

600 גר' ביצים שלמות
50 גר' קמח חיטה

מקלות וניל ניתן להשיג בחנות און ליין, לחץ לקנייה >

שוקולד מריר 60% ניתן להשיג בחנות און ליין, לחץ לקנייה >

אופן הכנה

להמיס את השוקולד והחמאה יחד. להוסיף את הסוכר ואת מקלות הוניל ולערבב ביסודיות. לקרר את התערובת לפחות מ-40º , להמשיך לערבב באיטיות ולהוסיף את הביצים.
להוסיף את הקמח ולערבב עד שהתערובת אחידה.
למזוג את התערובת לתבנית עם נייר אפיה בפנים ולאפות.

טמפרטורת אפיה: 190º-200º
זמן אפיה: כ-25 דקות

מתכונים נוספים